ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανείπωτος πόνος και θλίψη για τον πρόωρο χαμό της 17χρονης Μαρίνας – Εισφορές αντί στεφάνων στη κηδεία της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανείπωτος πόνος και θλίψη για τον πρόωρο χαμό της 17χρονης Μαρίνας – Εισφορές αντί στεφάνων στη κηδεία της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανείπωτο πόνο και θλίψη προκαλεί ο πρόωρος χαμός της 17χρονης Μαρίνας Γεωργίου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Κυριακής 3/9, σε ιδιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η 17χρονη μαθήτρια του Pascal English School στη Λάρνακα, πριν από περίπου ένα μήνα είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας για να διαπιστωθεί ότι έπασχε από σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Από τότε μέχρι και την περασμένη Κυριακή όπου κι «έσβησε», η άτυχη Μαρίνα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο. Όπως προσθέτει το δημοσίευμα η διεύθυνση του σχολείου της εκφράζει μέσα από ανακοίνωση του τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια. Η κηδεία της 17χρονης μαθήτριας θα γίνει την Τρίτη 5/9 από τον ιερό ναό Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου. Η οικογένεια αντί στεφάνων καλεί όπως γίνονται εισφορές για την Ενοριακή Πρόνοια Φιλανθρωπικό Έργο Αγίου Φανουρίου. Η Μαρίνα ήταν το μοναδικό παιδί των γονιών της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγκλονίζουν οι φίλοι της άτυχης 17χρονης Μαρίνας – «Αξέχαστο βλέμμα, μοναδικό χαμόγελο…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Μείωση ποινής σε καταδικασθέντα για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά ανήλικης - Ποιος ο λόγος

Στο κελί 16χρονος - Σκόρπισε τον τρόμο σε δομή ανηλίκων κρατώντας «πιστόλι»

Λιμάνι Λάρνακας: Ζητά ενημέρωση από Υπ. Μεταφορών η Επ. Ανάπτυξης – Δεν παρέλαβε τις άδειες για έργα η εταιρεία Kition

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες



Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Στην Αρχιεπισκοπή, συνοδευόμενος με από τους δικηγόρους του, έφτασε ο εν αργία Αρχιμανδρίτης, Πορφύριος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής, για το σκάνδαλο της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top