ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Εμπλοκή υιού Ροζίτας στο Ωκεανογραφικό του Πανεπιστημίου Κύπρου – Η σύζυγος του φέρεται να ήταν η δεύτερη προσφοροδότης

Εμπλοκή υιού Ροζίτας στο Ωκεανογραφικό του Πανεπιστημίου Κύπρου – Η σύζυγος του φέρεται να ήταν η δεύτερη προσφοροδότης

Οσμή πρακτικών ΤΕΠΑΚ φέρεται να υπάρχει και στην περίπτωση προσφορών του Ωκεανογραφικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπως αποκαλύψαμε σε δημοσίευμα μας, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Στο σχετικό άρθρο αποκαλύπταμε το άνοιγμα του φακέλου των προσφορών του Ωκεανογραφικού, με την εμπλοκή των ίδιων εταιριών που συμμετείχαν στον «πάρτι» του ΤΕΠΑΚ και για το οποίο έχει ανοίξει ο δρόμος προς την δικαιοσύνη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μετά το ΤΕΠΑΚ σειρά παίρνει το Πανεπιστήμιο Κύπρου – Άνοιξε ξανά τον φάκελο το ΤΑΕ – Εμπλοκή των ίδιων εταιρειών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Το εν λόγω δημοσίευμα μας επιβεβαίωσε μέσω του ΚΥΠΕ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η Αστυνομία επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ την αποκαλυπτική είδηση του ThemaOnline – Ποινική έρευνα και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», προσθέτει επί του θέματος ότι για την αγορά υπηρεσιών οικονομικής διαχείρισης για το ερευνητικό πρόγραμμα του Ωκεανογραφικού λήφθηκαν τρεις προσφορές. Η χαμηλότερη προσφορά ήταν αξίας 14.700 ευρώ από εταιρία που μοναδικός μέτοχος της είναι ο γιός της Ροζίτας Παυλίδου , Χουάν Ιάκωβος Παυλίδης Καρέρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΠΑΚ: Γύρω στις 400.000 πιο πλούσια η Ροζίτα – «Πιάσ’ τον γιό μου και την αδελφή μου για να βγει πληρωμή» Το δημοσίευμα συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι η αμέσως επόμενη προσφορά ανήκε σε κάποια Μαρία Νικολάου για την οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι η γυναίκα του υιού της Ροζίτας αφού έχει δηλωμένη την ίδια διεύθυνση μαζί του. Ο Εσωτερικός Έλεγχος του Πανεπιστημίου Κύπρου καταλήγει το δημοσίευμα παρατηρεί ότι το Τμήμα Ψυχολογίας αγόρασε υπηρεσίες εμπειρογνωμοσύνης από την Μαρία Νικολάου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top