ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας! Η στάση των αστυνομικών της Τροχαίας

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας! Η στάση των αστυνομικών της Τροχαίας

Την υστάτη αποφεύχθηκε τροχαία σύγκρουση τριών, αν όχι και περισσότερων οχημάτων, το βράδυ της Δευτέρας 4/9.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:30, τρία αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, τα οποία κατευθύνονταν προς Λευκωσία - λίγο πριν την Χοιροκοιτία-, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, κρατούσαν την δεξιά λωρίδα του δρόμου, ενώ κινούνταν με ταχύτητα κάτω των 100 χλμ., όταν τέταρτο όχημα πλησίασε και προσπάθησε να υποδείξει σε αυτά, την πρόθεσή του να προσπεράσει. Παρ΄ όλο που το τέταρτο όχημα έγνεψε στα τρία προπορευόμενα οχήματα, οι οδηγοί δεν ανταποκρίθηκαν, με αποτέλεσμα, λανθασμένα, να προσπαθήσει να προσπεράσει από την αριστερή λωρίδα. Κατά την προσπάθεια της προσπέρασης από τα αριστερά, βρέθηκε άλλο όχημα στην πορεία του, το οποίο επίσης κινείτο με χαμηλή ταχύτητα. Έτσι ο οδηγός του οχήματος που προσπερνούσε, μπήκε εκ νέου στην δεξιά λωρίδα, αφού ήδη είχε προσπεράσει τα υπόλοιπα. Ωστόσο, ο οδηγός του πρώτου οχήματος που κινείτο με χαμηλή ταχύτητα, ο οποίος βρισκόταν στην δεξιά λωρίδα, ανέπτυξε για κάποιο λόγο την ταχύτητά του, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε πολύ  πολύ κοντινή απόσταση από το όχημα που είχε προσπεράσει. Σε εκείνο το σημείο, αστυνομικοί της τροχαίας, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο, ανέκοψαν το όχημα που προσπέρασε τα υπόλοιπα, το τέταρτο σε σειρά, για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας (130 χλμ.), με αποτέλεσμα να φρενάρει για τον έλεγχο, ενώ το άλλο όχημα βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από αυτό (λόγω της περίεργης αντίδρασης του), ο οδηγός του οποίου φρέναρε και αυτός, γλιτώνοντας έτσι τη προδιαγραφόμενη σύγκρουση. Ο οδηγός, περιέγραψε όλο το σκηνικό στον αστυνομικό της Τροχαίας, ενώ παραδέχθηκε αμέσως το λάθος του, χωρίς να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί. Ο αστυνομικός, ωστόσο, επισήμανε στον οδηγό, ότι παρακολούθησε τα πάντα όσα συνέβησαν μέσω της κάμερας, τον τρόπο που οδηγούσαν οι υπόλοιποι οδηγοί, την αντίδραση του πρώτου οχήματος, αλλά και την δική του κατεύθυνση, ωστόσο αν γινόταν οτιδήποτε, την ευθύνη θα έφερε αυτός, ενώ έπραξε και το αναμενόμενο, να επιβάλει πρόστιμο στον οδηγό για την ταχύτητα που κινείτο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top