MARCA: «Μπορεί να κάνει τη ζημιά ο ΑΠΟΕΛ»!

MARCA: «Μπορεί να κάνει τη ζημιά ο ΑΠΟΕΛ»!

Ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, η Ισπανική «MARCA» ετοίμασε σχετικό ρεπορτάζ, όπου αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στην κυπριακή ομάδα!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο κείμενο της:

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι το αουτσάιντερ στον 8ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει η Ρεάλ. Το 2012, η Ρεάλ αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Κέρδισε το πρώτο ματς στο «Μπερναμπέου» με 5-2 και επικράτησε και με 3-0 στη Λευκωσία.

Το ΑΠΟΕΛ είναι μεν το αουτσάιντερ, όμως μπορεί να εκπλήξει κάποιους από τους «γίγαντες» του ομίλου και να κάνει τη ζημιά.

Προπονητής του είναι ο Έλληνας Γιώργος Δώνης, ενώ έχει στο ρόστερ του και Ισπανούς παίκτες, όπως οι Ρουέδα και Λάγο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE