ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φως στα αίτια θανάτου της Ρωσίδας τουρίστριας έριξε η νεκροτομή

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φως στα αίτια θανάτου της Ρωσίδας τουρίστριας έριξε η νεκροτομή

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος της Ρωσίδας τουρίστριας ηλικίας 57 ετών, η οποία ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/9) αναίσθητη από τη θάλασσα στη περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι.

Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους που διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 57χρονης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται «σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού». Σύμφωνα με την Αστυνομία,  λίγο πριν τις έξι το απόγευμα της Κυριακής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, επισκέπτρια από τη Ρωσία ηλικίας 57 χρόνων η οποία ανασύρθηκε αναίσθητη από τη θάλασσα στη περιοχή Μάλαμα στο Κάππαρη. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου επιθεώρησαν τη σορό της γυναίκας χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις που να δημιουργούν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια. Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top