ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραδέχθηκε ο 55χρονος για τα έξι κιλά κάνναβης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραδέχθηκε ο 55χρονος για τα έξι κιλά κάνναβης

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου παραδέχθηκε την Τρίτη (12/9) ενοχή στις κατηγορίες για εισαγωγή περίπου έξι κιλών πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, ο Επαμεινώνδας Γκυπάλης 55 χρόνων από την Ελλάδα.

Κατά την διαδικασία της Τρίτης ο 55χρονος παραδέχθηκε τις πέντε εναντίον του κατηγορίες, που αφορούν εισαγωγή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο και προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β σε άλλο πρόσωπο. Ωστόσο, ο Νικόλας Γεωργίου 26 χρόνων από την Πάφο αρνήθηκε σήμερα τις εναντίον του κατηγορίες όπως έκανε και ο επίσης συγκατηγορούμενος του Ιωάννης Δημητριάδης 28 χρόνων επίσης από την Πάφο. Μετά την εξέλιξη αυτή η 27η Νοεμβρίου 2017 ορίστηκε ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και ποινή για τον Επαμεινώνδα Γκυπάλη και για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για τους άλλους δύο κατηγορουμένους. Μέχρι την επόμενη δικάσιμο οι τρεις κατηγορούμενοι θα παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές. Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης το απόγευμα της 7ης Ιουνίου έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από την Αθήνα ο 55χρονος από την Ελλάδα, στις αποσκευές του οποίου εντοπίστηκαν 12 συσκευασίες με 5,786 κιλά πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Ο 55χρονος συνεργάστηκε με την Αστυνομία και έγινε ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών σε δύο νεαρούς από την Πάφο ηλικίας 26 και 28 χρόνων, οι οποίοι και συνελήφθηκαν. Από ΚΥΠΕ *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top