ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Απειλές και πυροβολισμοί από επιχειρηματία - Αναβρασμός έξω από το ΤΑΕ Αμμοχώστου

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Απειλές και πυροβολισμοί από επιχειρηματία - Αναβρασμός έξω από το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Αριθμό πυροβολισμών στον αέρα αλλά και απειλές, φέρονται να δέχτηκαν τέσσερα μέλη της οργάνωσης COMMITTEE AGAINST BIRD SLAUGHTERING, στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα τα τέσσερα μέλη της «επιτροπής κατά της σφαγής πουλιών», την Πέμπτη γύρω στις 9:30 το πρωί ενώ βρίσκονταν σε αγροτική περιοχή του Παραλιμνίου εντόπισαν αριθμό ξόβεργων τοποθετημένα σε δέντρα σε μη περιφραγμένο χωράφι. Όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν δέχτηκαν απειλές από άντρα ο οποίος τους ζητούσε να απομακρυνθούν. Στη συνέχεια ο ίδιος πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και έριξε αριθμό πυροβολισμών στον αέρα. Εναντίον του 50χρονου ιδιοκτήτη εστιατορίου στο Παραλίμνι, εξασφαλίστηκε μαρτυρία με αποτέλεσμα να συλληφθεί το βράδυ της Πέμπτης 14/9. Ο 50χρονος ανακρίθηκε και τέθηκε υπό κράτηση ενώ παραλήφθηκε και αριθμός τεκμηρίων συμπεριλαμβανομένου του κυνηγετικού όπλου και φυσιγγίων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια που ο 50χρονος βρισκόταν για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου έξω από τον χώρο μαζεύτηκαν γύρω στα 50 άτομα τα οποία προέβησαν σε ειρηνική διαμαρτυρία κατά των ακτιβιστών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top