ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαντασία «μηδέν», φλύαρη κατοχή και τώρα τι;

Φαντασία «μηδέν», φλύαρη κατοχή και τώρα τι;

> style="text-align: justify"> > >Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να συνέλθει άμεσα. Ο Άρης Λεμεσού τον προσγείωσε για ακόμη μία φορά στην κυπριακή πραγματικότητα, λίγες ώρες πριν φορέσει ξανά το ευρωπαϊκό «κουστούμι» για την Τότεναμ. Πέντε χαμένοι βαθμοί σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι αρκετοί για να οριοθετήσουν ξανά τους στόχους στον «αρχάγγελο».Ο Κυριάκος Αποστόλου γράφει για την μηδενική φαντασία, και την φλυαρία που αντικατέστησε την «κυνικότητα» στην οποία ελπίζουν να επανέλθει και… σύντομα!
/>

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Δεύτερη απογοήτευση μέσα σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα αποτελεί σοβαρό «πλήγμα» στον εγωισμό του πρωταθλητή της Κύπρου. Ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άρη Λεμεσού την Παρασκευή (22/9), φάνηκε πως ήθελε τη νίκη όσο τίποτε άλλο, αλλά ουσιαστικά δε μπορούσε να την πάρει, αν η μπάλα δεν έμπαινε στο «πλεκτό» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, εκεί όπου οι «πορτοκαλί» έκλεισαν τους γηπεδούχους στα «καρέ» τους.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top