Δίκαιο προβάδισμα… «χλωμή» η ΑΕΛ!

Δίκαιο προβάδισμα… «χλωμή» η ΑΕΛ!

Η πέμπτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος έχει στο πρόγραμμα της το «μεγάλο» ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα στο «Τσίρειο». Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν φοβισμένα στο γήπεδο, δεν δημιουργούσαν φάσεις, με την «εικόνα» να θυμίζει ένα «μεγάλο» ματς.

Εδώ, μιλάμε για μία τοπική κόντρα, εκεί που μία πόλη «χωρίζεται» στα δύο. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είχε παράπονα από τους παίκτες του, ενώ ο κερκιδάτος Σωφρόνης Αυγουστή, είχε άλλη άποψη. Τις λιγοστές φάσεις τις είχε ο κυπελλούχος Κύπρου, ο οποίος ευτύχησε να σκοράρει με τον Μάγκλιτσα. Ο επιθετικός του Απόλλωνα με πλασέ «έγραψε» το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE