Πιλότος πέθανε την ώρα της πτήσης

Πιλότος πέθανε την ώρα της πτήσης

Η απάντηση στην ερώτηση «και τι θα γίνει αν έρθει η ώρα του πιλότου;» ήρθε μέσα από τον θάνατο του κυβερνήτη αεροσκάφους την ώρα της πτήσης.

Πιλότος της Etihad Airways πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης από το Αμπού Ντάμπι στο Άμστερνταμ. «Η Etihad Airways μετά λύπης ανακοινώνει τον θάνατο ενός εκ των πιλότων της κατά την διάρκεια της πτήσης EY 927 από το Άμπου Ντάμπι στο Άμστερνταμ», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ. Μιας και ο κυβερνήτης κατέστη αδύνατο να ασκήσει τα καθήκοντά του, ο συγκυβερνήτης σήμανε συναγερμό και «εξέτρεψε την πτήση με ασφάλεια στο Κουβέιτ», σύμφωνα με την ανακοίνωσή της εταιρείας. «Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από την απώλεια του, και εστιάζουμε στην φροντίδα της οικογένειας του θανόντα συναδέλφου μας, στην οποία εκφράζουν τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας», καταλήγει η ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι η πτήση ήταν cargo και δεν υπήρχε επιβάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.