ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μυστική συνάντηση 100 ΔΗΚΟϊκών - Ομιλητής ο Κάρογιαν - Συζήτησαν για την "εταιρεία" του Νικόλα

Μυστική συνάντηση 100 ΔΗΚΟϊκών - Ομιλητής ο Κάρογιαν - Συζήτησαν για την "εταιρεία" του Νικόλα

Μυστική συνάντηση πέραν των 100 ΔΗΚΟϊκών  με ομιλητή τον τέως πρόεδρο του κόμματος Μάριο Κάρογιαν έγινε την Τετάρτη 27/9 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πολίτης" υπό τον φόβο διαρροών δεν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την συγκεκριμένη σύναξη η οποία είχε ως αντικείμενο συζήτησης την πορεία που έχει πάρει το ΔΗΚΟ επί ημερών Νικόλα. Οι απογοητευμένοι ΔΗΚΟϊκοί συναντήθηκαν στον πολυχώρο Λόγου και Τέχνη Ρόες με πληροφορίες όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να είναι ιδιοκτησίας της πρώην ευρωβουλευτού Αντιγόνης Παπαδοπούλου. Η διαπίστωση των παρευρισκομένων μέσα από την εν λόγω συζήτηση ήταν ότι το σημερινό ΔΗΚΟ έχει ξεφύγει από τις γραμμές και τις θέσεις του, δηλαδή αυτές τις μετριοπάθειας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι το ΔΗΚΟ έχει εξαγοραστεί και από κόμμα μοιάζει με εταιρεία. Η εφημερίδα προσθέτει ότι τέτοιες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και άλλες το επόμενο διάστημα ενώ δεν υπάρχει οριστική κατάληξη για την μορφή που θα πάρει η πρωτοβουλία Κάρογιαν. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top