ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Γυναίκες ΣΥΟΠ στα ΛΟΚ της Κύπρου - Θέλουν πράσινο μπερέ

Γυναίκες ΣΥΟΠ στα ΛΟΚ της Κύπρου - Θέλουν πράσινο μπερέ

Από ότι φαίνεται ότι οι γυναίκες θέλουν να βάλουν γυαλιά στους άντρες. Την στιγμή που η φυγοστρατία για τους άντρες ακόμη και σήμερα μετά την μείωση της θητείας είναι μεγάλη οι γυναίκες θέλουν να φορέσουν τα πράσινα μπερέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτη και τους δημοσιογράφου Μανώλη Καλατζή μέχρι και ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας έδειξε έκπληκτος στο γεγονός ότι 80 από τις 300 γυναίκες έχουν εκφράσει την επιθυμία να υπηρετήσουν στις δυνάμεις καταδρομών. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η πρόνοια για τις γυναίκες που επιθυμούν να υπηρετήσουν στον Λόχο Ορεινών Καταδρομών. Έτσι όσες έχουν εκφράσει την επιθυμία θα πρέπει να περάσουν από ειδικές δοκιμασίες ώστε να διαπιστωθεί ποιές έχουν τις δυνατότητες για να υπηρετήσουν. Νέα Συμβόλαια Υπενθυμίζουμε ότι το Υπουργικό Συμβόλαιο μετά τα προβλήματα που υπήρξαν με τα προηγούμενα συμβόλαια που είχαν οι ΣΥΟΠ αναθεώρησε τα συμβόλαια που θα ισχύσουν για τους ΣΥΟΠ. Μεταξύ άλλων όπως αναφέρει η εφημερίδα στα νέα συμβόλαια προβλέπονται άδειες ασθενείας, άδεις άνευ απολαβών, μεταφορά υπόλοιπου άδειας καθώς και άλλες προνομιακές πρόνοιες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top