ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά στην Άλασσα – Μάχη με το χρόνο πριν σκοτεινιάσει – Στην «μάχη» και πτητικά μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά στην Άλασσα – Μάχη με το χρόνο πριν σκοτεινιάσει – Στην «μάχη» και πτητικά μέσα

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 16.00 του Σαββάτου 30/9, σε περιοχή της κοινότητας Άλασσας.

  Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, για την κατάσβεση της φωτιάς, που καίει άγρια βλάστηση, επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας, ένα του Ταμείου Θήρας, ένα του Τμήματος Δασών, τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας και τα δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Στόχος είναι η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο πριν καθηλωθούν, λόγω του σκότους, τα πτητικά μέσα, είπε ο κ. Κεττής, προσθέτοντας πως το έργο πυρόσβεσης δυσχεραίνει το δύσβατο της περιοχής και οι δυνατοί άνεμοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE