ΠΑΡΑ-THEMA

Χάλασε η μεταγραφή Έμπουε στα Κατεχόμενα! Στην Κύπρο ανακαλύφθηκε το πολύ σοβαρό πρόβλημα της υγείας του – «Σκέφτηκε να αυτοκτονήσει…»

Χάλασε η μεταγραφή Έμπουε στα Κατεχόμενα! Στην Κύπρο ανακαλύφθηκε το πολύ σοβαρό πρόβλημα της υγείας του – «Σκέφτηκε να αυτοκτονήσει…»

Δεν θα αγωνιστεί, τουλάχιστον προς το παρόν, στο πρωτάθλημα των κατεχομένων το πάλε ποτέ αστέρι της Arsenal Εμάνουελ Έμπουε.

Eπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού Ο 34χρονος αριστερός μπακ μπορεί να έφτασε στην Κύπρο και να υπέγραψε με την  Türk Ocağı Limasol ωστόσο στα ιατρικό τεστ διαγνώστηκε κάτι πολύ ανησυχητικό στο αίμα του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Έμπουε θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για εξειδικευμένες εξετάσεις και αναλύσεις πριν ανακοινωθεί οτιδήποτε. Σύμφωνα με δηλώσεις του Tekin Birinci, μάνατζερ του 34χρονου είναι νωρίς να ειπωθεί οτιδήποτε και διέψευσε ότι ο Έμπουέ έχει διαγνωστεί με τον ιο HIV. "Ακόμα και αν τελικά ισχύει, δεν θα πρέπει να βγει έτσι προς τα έξω" τόνισε. Πρόσθεσε παράλληλα πως ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός αγωνιστικών χώρων εδώ και περίπου ένα χρόνο κάτι που τον έριξε πολύ ψυχολογικά, που σκέφτηκε ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως αναφέρει η SUN τον τελευταία ένα χρόνο η ζωή του Έμπουε είναι ένα δράμα, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο πέθανε ο αγαπημένος του παππούς από καρκίνο, ενώ τον ίδιο μήνα έφυγε από τη ζωή και ο αδελφός του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ να θυμίσουμε ότι ο Ιβοριανός είναι τιμωρημένος από την FIFA και δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα (στα κατεχόμενα δεν είναι αναγνωρισμένο)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top