ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε μάντρα παλιών οχημάτων

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε μάντρα παλιών οχημάτων

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση πυρκαγιάς που προκλήθηκε στην περιοχή του Ανατολικού τη Δευτέρα 2/10.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία η φωτιά εκδηλώθηκε σε μάντρα παλιών οχημάτων στην περιοχή Ανατολικού  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και  οποία επεκτάθηκε σε άλλα τέσσερα παλαιά οχήματα και ψυγεία τροφίμων και νερού που βρίσκονταν σε χώρο που γειτνίαζε με τα οχήματα με αποτέλεσμα  αυτά να καταστραφούν ολοσχερώς. Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα. Η ζημιά που υπέστησαν τόσο τα οχήματα και και τα ψυγεία υπολογίζονται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στις 2.000 ευρώ .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.