LIFESTYLE

Ετοιμαστείτε! Η Χριστιάνα Αρτεμίου μεσημέρι και βράδυ στον Alpha Κύπρου - Που θα την βλέπουμε εκτός από την Μουρμούρα;

Ετοιμαστείτε! Η Χριστιάνα Αρτεμίου μεσημέρι και βράδυ στον Alpha Κύπρου - Που θα την βλέπουμε εκτός από την Μουρμούρα;

Η Μουρμούρα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. Αλλά η Αρτεμιού θα μας κάνει παρέα για ακόμα δύο ώρες καθημερινά...

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου θα καθίσει στην καρέκλα της Χριστιάνας Αριστοτέλους και θα μας κάνει συντροφιά από τις 3 μέχρι τις 5 καθημερινά. Το ανακοίνωσε η οικοδέσποινα της εκπομπής την Πέμπτη, 5/10, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές. Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», επιστρέφει με ένα ανατρεπτικό κυπριακό ζευγάρι και με τρία επεισόδια κάθε βδομάδα! Δύο Κύπριοι στην Αθήνα… η προσαρμογή δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Ευτράπελα, κλασσικές διαφωνίες, ερωτικά καβγαδάκια, συγκρούσεις και κορυφαίες συνήθειες made in Cyprus, βρήκαν την θέση τους στην πολυαγαπημένη σειρά και πάντα αλά Κυπριακά! Τους ρόλους του Κυπριακού ζεύγους ενσαρκώσουν η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους και υπόσχονται ότι η Μουρμούρα αυτή τη σεζόν… θα είναι διαφορετική γεμάτη εκπλήξεις, απρόοπτα, γέλιο και ακόμη περισσότερη μουρμούρα! Ο Φώτης (Μιχάλης Σοφοκλέους) κλασικός Λευκωσιάτης, μοναχοπαίδι, με πατέρα πλαστικό χειρούργο και μητέρα καθηγήτρια αγγλικών. Μεγαλωμένος με ανέσεις, λεφτά, φιλοδοξίες, οργάνωση και πειθαρχεία. Είναι στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας… προσεγμένος, χαμηλού προφίλ και διακριτικός. Η Χριστίνα (Χριστιάνα Αρτεμίου) είναι από τη Λάρνακα, επαναστάτρια, αντιδραστική, αντισυμβατική, ακατάστατη και με γονείς που φτιάχνουν χαλλούμια. Παράλληλα προσπαθεί να δραστηριοποιεί στο σχεδιασμό κήπων των "διασήμων"! Αυτός Παρθένος, αυτή Υδροχόος. Δεν μοιάζουν σε τίποτα, αλλά τους ενώνει η αγάπη και ο γάμος.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top