ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ: Σε συγκεκριμένα άτομα στρέφονται οι έρευνες - Πρόσφατα "ξεσκέπασε" παράνομη ενέργεια

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ: Σε συγκεκριμένα άτομα στρέφονται οι έρευνες - Πρόσφατα "ξεσκέπασε" παράνομη ενέργεια

Το γεγονός ότι πράττει το καθήκον του, πιθανόν να πλήρωσε ο δεσμοφύλακας που είδε το αυτοκίνητό του, αλλά και τα οχήματα της συζύγου και του πεθερού του, να καίγονται από ενέργεια εμπρησμού την Παρασκευή (06/10) τα ξημερώματα.

Του Ιάκωβου Ιακώβου Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει το ThemaOnline, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση κι εξετάζονται παραμέτροι της εργασίας ου δεσμοφύλακα. Επηρεαζόμενα άτομα ήταν τόσο ο πεθερός του και η γυναίκα του αφού παρανάλωμα του πυρός έγιναν και τα δικά τους αυτοκίνητα. Οι ζημιές ξεπερνούν τις 4,000 Ευρώ. Χάρις στην έγκαιρη προσπάθεια των γειτόνων των θυμάτων η φωτιά δεν επεκτάθηκε ενώ εστίες φωτιάς εντοπίστηκαν σε πολλά σημεία κάτι που καταδεικνύει ότι ήταν εμπρησμός. Διαβάστε επίσης: ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ – ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Σε δεσμοφύλακα και σε συγγενικά του πρόσωπα ανήκουν τα τρία οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline πρόσφατα μετά από σωματική έρευνα που έκανε ο συγκεκριμένος δεσμοφύλακας, εντόπισε κινητό που είχε ως προορισμό κρατούμενο στις Κεντρικές Φυλακές. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι παράπονα εκφράζονται από δεσμοφύλακες για το γεγονός ότι ζουν υπό το καθεστώς φόβου αφού κινδυνεύει η προσωπική τους ακεραιότητα μόνο και μόνο επειδή πράττουν το καθήκον τους. Τα παράπονα στρέφονται ακόμα και στην συντεχνία των Δεσμοφυλάκων που ορισμένοι θεωρούν ότι δεν μπορεί να πετύχει ζητήματα για την ασφάλεια τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top