ΠΑΡΑ-THEMA

Γ. Παμπορίδης: «Ευχαριστώ δημόσια τον Γιώργο Λιλλήκα»

Γ. Παμπορίδης: «Ευχαριστώ δημόσια τον Γιώργο Λιλλήκα»

Δημόσιες ευχαριστίες για την υπεύθυνη στάση που τηρεί ο Γιώργος Λιλλήκας σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθυποψηφίους του αναφορικά με την κριτική που ασκούν για την κατάσταση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, έδωσε ο υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.

Ο κ. Παμπορίδης μίλησε το πρωί της Τετάρτης 11/10 στο τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του προέδρου της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών περί μαζικής φυγής γιατρών από τα δημόσια Νοσοκομεία. Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για κανιβαλισμούς των υποψηφίων κατά τις προεκλογικές τους επισκέψεις στα νοσοκομεία. Από αυτή την ομάδα υποψηφίων, ο κ. Παμπορίδης, εξαίρεσε τον κ. Γιώργο Λιλλήκα, τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια για την υπεύθυνη και σοβαρή στάση που τηρεί. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιώργος Λιλλήκας, έπλεξε ουκ ολίγες φορές το εγκώμιο του Γιώργου Παμπορίδη αναφορικά με τις προσπάθειες του για την ψήφιση και υλοποιήση του Γενικού Συστήματος Υγείας. Μάλιστα, ο κ. Λιλλήκας, δήλωσε ότι αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήθελε τον Γιώργο Παμπορίδη στο Υπουργικό του σχήμα για να συνεχίσει το έργο του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top