Συναντήθηκαν και τα είπαν οι προέδροι των δύο «αιωνίων»

Συναντήθηκαν και τα είπαν οι προέδροι των δύο «αιωνίων»

Οι δύο ισχυροί άνδρες του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη (11/10) συνάντηση μεταξύ τους.

Ο Πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων», αλλά και αυτός της Ομόνοιας, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα που απασχολούν το κυπριακό ποδόσφαιρο ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ.

Η κοινή τους ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ των προέδρων, του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, Αντώνη Τζιωνή και της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Προδρόμου Πετρίδη.

Οι δυο προέδροι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που άπτονται του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.