ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ακρωτηριάστηκε χέρι 55χρονου καθαριστή - Έπιασε σακούλα σκουπιδιών και είχε εκρηκτικά

ΠΑΤΡΑ: Ακρωτηριάστηκε χέρι 55χρονου καθαριστή - Έπιασε σακούλα σκουπιδιών και είχε εκρηκτικά

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα υπάλληλος που εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 17/10.

Σύμφωνα με το tempo24news και το thebest, ο 55χρονος άντρας ακρωτηριάστηκε από τον καρπό και κάτω, όταν μια από τις σακούλες με σκουπίδια που είχε μαζέψει από τα δικαστήρια και συγκεκριμένα από το Πρωτοδικείο, έσκασε στην Ξερόλακα. Στις σακούλες αυτές βρίσκονταν κατεσχεσμένα όπλα και σφαίρες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εκτός από τις σφαίρες και τα όπλα μέσα στη σακούλα υπήρχε και κάποια εκρηκτική ύλη, πιθανόν δυναμίτιδα,  η οποία έσκασε και τραυμάτισε σοβαρά τον εργαζόμενο. Ο 55χρονος υπάλληλος του Δήμου Καθαριότητας φέρεται λόγω της έκρηξης να έχει ακρωτηριαστεί στο χέρι από τον καρπό και κάτω. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο έσπευσε με το που ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Ο δήμαρχος μιλώντας στο thebest.gr, τόνισε ότι αυτό που πρωτεύει αυτή την ώρα είναι η υγεία του εργαζόμενου της καθαριότητας και η επιτυχία της επέμβασης. Όσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, αυτές θα διερευνηθούν σε δεύτερο χρόνο, όπως είπε ο Κώστας Πελετίδης. Το ίδιο site, αναφέρει πως στην Ξερόλακα έχει μεταβεί τόσο η Αντιτρομοκρατική όσο και η Ασφάλεια Πατρών για έρευνα στα απορρίμματα που έσκασαν. Κείμενο από Star.gr/ Φωτογραφίες από TheBest.gr - Tempo24.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top