Χωρίς φόβο αλλά… με τσαμπουκά για το θετικό αποτέλεσμα!

Χωρίς φόβο αλλά… με τσαμπουκά για το θετικό αποτέλεσμα!

H προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε επί Ιταλικού εδάφους την Τετάρτη (18/10) το βράδυ, και πλέον οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού αδημονούν για την μεγάλη βραδιά (22:05) της Πέμπτης για να «χτυπήσουν» ρέστα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου τους, που δεν είναι άλλη φυσικά από την Αταλάντα.

Όλοι στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» έχουν επίγνωση των δυσκολιών του αγώνα, αφού θα κληθούν να αναμετρηθούν σε μια «καυτή» έδρα (αναμένεται αρκετός κόσμος), όμως οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή δεν δείχνουν καμία διάθεση να καταθέσουν τα όπλα απέναντι στους Ιταλούς.

Όλοι στον Απόλλωνα δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκαναν και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις του ομίλου, με Λιόν (εντός) και Έβερτον (εκτός) «καταθέτοντας» ψυχή και πάθος και να παλέψουν για το ματς, έτσι ώστε να “τσιμπήσουν” βαθμό ή βαθμούς όπως άλλωστε συνέβη και στα δύο πρώτα παιχνίδια.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE