ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς φόβο αλλά… με τσαμπουκά για το θετικό αποτέλεσμα!

Χωρίς φόβο αλλά… με τσαμπουκά για το θετικό αποτέλεσμα!

> style="text-align: justify"> >

H προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε επί Ιταλικού εδάφους την Τετάρτη (18/10) το βράδυ, και πλέον οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού αδημονούν για την μεγάλη βραδιά (22:05) της Πέμπτης για να «χτυπήσουν» ρέστα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου τους, που δεν είναι άλλη φυσικά από την Αταλάντα.

Όλοι στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» έχουν επίγνωση των δυσκολιών του αγώνα, αφού θα κληθούν να αναμετρηθούν σε μια «καυτή» έδρα (αναμένεται αρκετός κόσμος), όμως οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή δεν δείχνουν καμία διάθεση να καταθέσουν τα όπλα απέναντι στους Ιταλούς.

Όλοι στον Απόλλωνα δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκαναν και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις του ομίλου, με Λιόν (εντός) και Έβερτον (εκτός) «καταθέτοντας» ψυχή και πάθος και να παλέψουν για το ματς, έτσι ώστε να “τσιμπήσουν” βαθμό ή βαθμούς όπως άλλωστε συνέβη και στα δύο πρώτα παιχνίδια.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top