Κι άλλη σούπερ-παράσταση ο Αντετοκούνμπο! (video)

Κι άλλη σούπερ-παράσταση ο Αντετοκούνμπο! (video)

Ακόμη μία παράσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με… θύμα αυτή την φορά τους Χόρνετς! Νίκη με 103-94 για τους Μπακς τα ξημερώματα και τον Greek Freak να κάνει double-double με 32 πόντους και 14 ριμπάουντ!

Μετά από τα τέσσερα πρώτα ματς έχουν χάσει μόνο από τους Καβαλίερς του Βασιλιά ΛεΜπρόν!

Σχετικό Περιεχόμενο

Οι Μπακς αυτή τη φορά νίκησαν τους Χόρνετς στο Μιλγουόκι με 103-94 και φυσικά ο Αντετοκούνμπο ήταν ο ηγέτης! Ο Greek Freak πρόσφερε θέαμα και έφτασε στους 32 πόντους (13/21δ., 6/8β.) κάνοντας μάλιστα double-double με 14 ριμπάουντ. Παράλληλα, ο Γιάννης είχε 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 6 λάθη.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.