Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Για δύο χρόνια ζούσαν τον απόλυτο έρωτα, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος; Η απόσταση ανάμεσα τους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

  Αναφερόμαστε στον γι του προπονητή του ΑΠΟΕΛ  Τάσο Δώνη και την Μαριάννα Μαρκοπούλου, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν δεν είναι πια μαζί. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Real οι δύο τους, αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς είχαν σχέση εξ αποστάσεως. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Στουτγκάρδη μιας και αγωνίζεται σε ομάδα εκεί και εκείνη βρίσκεται στην Αγγλία σπουδάζοντας βρετανικό Δίκαιο. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι φίλοι του ζευγαριού ελπίζουν πως οι δύο τους θα συναντηθούν ξανά, καθώς ο έρωτας τους ήταν πολύ δυνατός.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".