ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Κηδεύεται ο 24χρονος Παναγιώτης- Η παράκληση της οικογένειας Χατζηιακώβου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Κηδεύεται ο 24χρονος Παναγιώτης- Η παράκληση της οικογένειας Χατζηιακώβου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται την Δευτέρα 30/10, ο Παναγιώτης Χατζηιακώβου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Πέμπτη 26/10, στον δρόμο Ακακίου προς Λευκωσία. 

Ο άτυχος Παναγιώτης που απεβίωσε σε ηλικία μόλις 24 ετών, κηδεύεται την Δευτέρα 30/10 στις 1:30 μ.μ.  από τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Λάρνακα. Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί όπως, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για αυτήν. Θυμίζουμε ότι, ο νεαρός μετέβη στην περιοχή του Αστρομερίτη για να αγοράσει μοτοσικλέτα (τύπου street) από ιδιώτη μαζί με φίλους του και μάλιστα, πήγε στην περιοχή με διπλοκάμπινο όχημα για να την μεταφέρουν στην Λάρνακα. Ωστόσο, η μοίρα του "έπαιξε" άσχημο παιχνίδι αφού, καθώς την δοκίμαζε στον δρόμο Ακακίου – Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαία σύγκρουση με όχημα 49χρονης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Έγινε η νεκροτομή – Ούτε το κράνος δεν έσωζε τον άτυχο Παναγιώτη – Επρόκειτο να μεταφέρει με διπλοκάμπινο τη μοτοσικλέτα… Βάσει προηγούμενων μας ρεπορτάζ, ο Χατζηιακώβου φαίνεται να προσπερνούσε από δεξιά άλλο όχημα (κι ενώ απαγορευόταν), ενώ την ίδια στιγμή όχημα που οδηγούσε 49χρονη, έστριβε δεξιά για να εισέλθει σε πρατήριο καυσίμων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό η 49χρονη – Εξετάσεις από Αρχηγείο για την ταχύτητα του 24χρονου θανόντα – Ακαριαίος ο θάνατος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τα στοιχεία του άτυχου νεαρού – Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top