ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Μέσα Νοεμβρίου μαθαίνουν αν προσλήφθηκαν οι υποψήφιοι

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Μέσα Νοεμβρίου μαθαίνουν αν προσλήφθηκαν οι υποψήφιοι

Γύρω στις 13 Νοεμβρίου θα γίνουν οι νέες προσλήψεις στην Αστυνομία, αφού ολοκληρώνονται σταδιακά όλες οι απαιτούμενες δοκιμασίες για την πλήρωση 250 θέσεων, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας και Πρόεδρος του Συμβουλίου Προσλήψεων Δημήτρης Δημητρίου.

Εξάλλου ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε και στην απόφαση να κληθούν, εκ νέου, οι υποψήφιοι που είχαν κοπεί στη δοκιμασία της χειρολαβής, αφού διαπιστώθηκε ότι το δυναμόμετρο που χρησιμοποιήθηκε για τη συγκεκριμένη εξέταση είχε ένα πρόβλημα ως προς το βαθμό ακρίβειάς του. Αυτό, είπε, εντοπίστηκε από τον επιστημονικό προϊστάμενο του ΚΟΑ που είναι μέλος της Επιτροπής προσλήψεων και ενώ η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη.
«Για πρώτη φορά δεν υπήρξε κομματική παρέμβαση» – Κόβονται στις αθλητικές δοκιμασίες
Στη συνέχεια αποφασίστηκε να επανακληθούν οι υποψήφιοι που κόπηκαν σε αυτή τη διαδικασία, μετά τον επανακαθορισμό του βαθμού ακριβείας του μηχανήματος. Ο κ. Δημητρίου διαβεβαίωσε παράλληλα ότι δεν κλήθηκαν εκ νέου υποψήφιοι που κόπηκαν σε άλλες αθλητικές εξετάσεις, απαντώντας στις ανησυχίες που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στους υποψηφίους. Σημείωσε επίσης ότι αυτοί που πέρασαν τις εξετάσεις είναι διασφαλισμένοι. Την ερχόμενη Κυριακή, όσοι πέρασαν τις εξετάσεις θα κληθούν στα ψυχομετρικά τεστ τα οποία θα γίνουν στο χώρο της κρατικής έκθεσης. Από αυτούς που θα περάσουν και στα ψυχομετρικά τεστ θα καταρτιστεί ο πίνακας διοριστέων, ο οποίος ισχύει για ένα χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι για τις συγκεκριμένες θέσεις στην Αστυνομίας λήφθηκαν 2899 αιτήσεις, ενώ στις εξετάσεις πέρασαν 491 από τους υποψηφίους. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top