ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΑΗΚ "ξηλώνει" πυλώνες σε Γέρι και Λατσιά

Η ΑΗΚ "ξηλώνει" πυλώνες σε Γέρι και Λατσιά

Αρχίζει την Τρίτη 7/11/2017 η εργασία αποξήλωσης των πυλώνων και θεμελίων της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου που αποτελούσαν μέρος της Εναέριας Διασύνδεσης “Αθαλάσσα-Λατσιά”, 132kV (τμήμα από πυλώνα αρ.1 - 4 & 6 -18) και βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Γερίου και Δήμου Λατσιών.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών προσωπικό της Αρχής και της εταιρείας στην οποία έχει κατακυρωθεί η εργασία αποξήλωσης, θα χρειαστεί να εισέλθει εντός τεμαχίων με υποστατικά στα οποία βρίσκονται οι πιο πάνω πυλώνες». Για διευκόλυνση των εργασιών η ΑΗΚ παρακαλεί όπως μετακινηθούν ακινητοποιημένα ή σταθμευμένα οχήματα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να μετακινηθούν και βρίσκονται κάτω ή πλησίον από τους πυλώνες και δυνατόν να εμποδίζουν την εκτέλεση των εργασιών. Απολογείται «για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που δυνατό να προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αρχής».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top