Ασύλληπτη γκάφα του Champions League: Έβαλαν… τουρκική σημαία στην ΑΕΚ! (pic)

Ασύλληπτη γκάφα του Champions League: Έβαλαν… τουρκική σημαία στην ΑΕΚ! (pic)

Μια τρομερή γκάφα έκαναν οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media του μπασκετικού Champions League!

Για την ακρίβεια, στο preview του αγώνα της ΑΕΚ με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας έγινε ένα λάθος με τις σημαίες και δίπλα στην «Ένωση» τοποθετήθηκε η τουρκική, όπως θα δείτε παρακάτω.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε πως το λάθος διορθώθηκε άμεσα, με την ελληνική σημαία να παίρνει τη θέση της δίπλα στους «κιτρινόμαυρους» και τη σλοβενική δίπλα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Το λάθος του BCL:

Και το σωστό «τιτίβισμα» στη συνέχεια:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE