Toυ έμειναν δυο…

Toυ έμειναν δυο…

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τους ένδεκα παίχτες που… βάλει στο γήπεδο ο Πάμπος, να ξεκινήσουν με τον ΑΠΟΕΛ, επικεντρώνεται στον τερματοφύλακα

Για τις δυο θέσεις στόπερ, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, επειδή του έμειναν μόλις δυο διαθέσιμες επιλογές του τεχνικού των πρασίνων. 

Αυτές των Φάνου Κατελάρη και Γουίλιαμ Σοάρες. 

Είναι εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Φαμπρίτσιο και ο ανέτοιμος Εκίθα. Ο τελευταίος ακόμα δεν έχει γράψει επίσημη συμμετοχή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τη δημοσιοποίηση στοιχείων μέσω των social media, αντί της κατάθεσής τους στην Αστυνομία, έδωσε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE