Να τον δικαιώσει…

Να τον δικαιώσει…

Όλες αυτές τις μέρες γίνεται μια συζήτηση για το ποιος θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας. Στην αποστολή πάντως που ανακοινώθηκε χθες (16/11) παρατηρήσαμε ότι μέσα είναι και οι τρεις τερματοφύλακες, ο Παναγή, ο Χριστοδούλου αλλά και ο Φελτχούιζεν.

Όλες οι ενδείξεις είναι με το μέρος του Ολλανδού για να φορέσει φανέλα βασικού κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Συνεπώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Φελτχούιζεν θα πάρει ξανά την ευκαιρία του από τον Πάμπο Χριστοδούλου και στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Με αυτό το δεδομένο κι αν συμβεί κάτι τέτοιο τελικά, ο πορτιέρο από την χώρα της τουλίπας θα πρέπει να δείξει τον καλύτερο του εαυτό έτσι ώστε να δικαιώσει τον προπονητή του αλλά και τον κόσμο της Ομόνοια, ο οποίος έχασε την εμπιστοσύνη του με κάποια λάθη που είδε να κάνει.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE