Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Γκουντίνιο

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Γκουντίνιο

Μεξικανική ιστοσελίδα και συγκεκριμένα η (mexico.as.com), φιλοξενεί δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα (προπονητής της Chivas), οι οποίες ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι ο Ραούλ Γκουντίνιο του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του.

«Είναι μέσα στα πλάνα μας, αλλά δεν ασκούμε πίεση για το ποιος θα έρθει στην ομάδα. Ο Γκουντίνιο είναι 21 ετών και δεν έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, αλλά όταν πωλήθηκε (σ.σ στην Πόρτο) σταμάτησε… η πρόοδος του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Chivas δεν έκρυψε ότι θα ήθελε στην ομάδα του τον José Corona, τερματοφύλακα της Cruz Azul, ενώ στα υπόψη βρίσκεται επίσης και ο Antonio Rodriguez, και όλα αυτά λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Rodolfo Cota.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE