ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει «φουριόζος» ο ΑΠΟΕΛ… για να κρατήσει την κυριαρχία του! (γράφημα ενδεκάδας)

Πάει «φουριόζος» ο ΑΠΟΕΛ… για να κρατήσει την κυριαρχία του! (γράφημα ενδεκάδας)

Οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν τις απαραίτητες ανάσες από την διακοπή του πρωταθλήματος και τώρα δηλώνουν ξανά έτοιμοι να ανοίξουν άλλο έναν δύσκολο κύκλο αγωνιστικών υποχρεώσεων, έχοντας στο πρόγραμμα τους αρκετά δύσκολα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η αρχή φυσικά θα γίνει σήμερα (17/11 – 19:00) στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ σαν τυπικά φιλοξενούμενος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους «πράσινους» στο «αιώνιο» ντέρμπι έχοντας φυσικά ως στόχο το μεγάλο «δίπλο».

Οι δύο προηγούμενες καλές εμφανίσεις των «γαλαζοκίτρινων» με Ντόρτμουντ και Πάφο έχουν ανοίξει για τα καλά τις ορέξεις των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Δώνη, οι οποίοι πιο φρέσκοι από ποτέ θέλουν να «χτυπήσουν» τη νίκη και επί του «αιώνιου» αντιπάλου τους.

Στο ματς με την Ομόνοια ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αρκετά μεγάλος αφού και το «τριφύλλι» διψάει για νίκη, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» αρκετές φορές έχουν αποδείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι και ειδικά κόντρα στην Ομόνοια που τα τελευτα΄΄ια χρόνια της έχουν πάρει πραγματικά τον αέρα της.

Ο ΑΠΟΕΛ το ότι δεν έχει κερδίσει ντέρμπι ακόμη την φετινή σεζόν δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη να παλέψουν για το τρίποντο, και να ανακτήσουν πίσω τον χαμένο τους εγωισμό που χάθηκε από τις ήττες με Ανόρθωση και ΑΕΚ.

Η νίκη λοιπόν στο σημερινό ντέρμπι είναι μεγάλη σημασίας, με αυτή ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την κυριαρχία του στα «αιώνια» ντέρμπι τον θέλουν να μην χάνει σε αρκετά σερί παιχνίδια, ενώ παράλληλα με μια ενδεχόμενη επιτυχία θα μπορέσει να αρχίζει να «χτίζει» με περισσότερη αισιοδοξία για την συνέχεια.

Ο Γιώργος Δώνης προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα του γι το «αιώνιο» και φαίνεται ότι σε μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε γι άλλη μια φορά τον Ναουζέτ Πέρεθ, ο οποίος με τις εμφανίσεις τους κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ελλαδίτη τεχνικού.

Πιο μπροστά από τον Ισπανό θα αγωνιστούν οι Ρουέδα και Καρλάο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, και στα άκρα θα πάρουν θέση οι Βούρος και Λάγο.

Στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής ο Βινίσιους και ο Μοράις είναι οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν το ματς, ενώ πιο μπροστά τους θα πάρει θέση σε ρόλο δεκαριού ο Ζαχίντ.

Στην επίθεση ο Σαλάι και Αλωνεύτης θα καλύψουν τα δύο «φτερά» και στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο ανεβασμένος και φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Μίκαελ Ποτέ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αφρικανός επιθετικός θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά κόντρα στην ομάδα που φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα της (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο αφιέρωμα μας που ετοίμασε η ιστοσελίδα μας).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top