ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έναρξη νέας συνεργασίας για τον ΑΠΟΕΛ!

Έναρξη νέας συνεργασίας για τον ΑΠΟΕΛ!

O ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, κάνει γνωστή την έναρξη συνεργασία του με την Vitabiotics, η οποία φέρνει συμπληρώματα διατροφής και είναι η πρώτη σε προτιμήση στη Βρετανία.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τα πρώτα σε προτίμηση συμπληρώματα διατροφής στη Βρετανία, τα Vitabiotics.

Η συνεργασία τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα ολοκληρωθεί με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η Vitabiotics, για πάνω από 45 χρόνια παράγει, αφοσιωμένη στην έρευνα, καινοτόμα προϊόντα για τη φροντίδα της υγείας. Σήμερα, η Vitabiotics είναι η Νο. 1 εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής στη Βρετανία, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε 85 χώρες, με διεθνή έδρα στο Λονδίνο και δύο τοπικές έδρες σε ΗΠΑ (New York) και Ασία (Jakarta), διατηρώντας εκατομμύρια ευχαριστημένους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Κλειδί της επιτυχίας της Vitabiotics είναι η καινοτομία και η δυνατότητα να μετατρέπει τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα σε αποτελεσματικά προϊόντα. Όλες οι σειρές προϊόντων ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής των καταναλωτών. Τα προϊόντα της Vitabiotics αναπτύσσονται από την επιστημονική ομάδα της εταιρείας σε συνεργασία με τα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Έχει δημιουργήσει ένα μοναδικά αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, τα οποία αποτελούν φυσικές λύσεις για τη φροντίδα της υγείας, οι οποίες είναι ασφαλείς, αποτελεσματικές και σύμφωνες με τις ανάγκες των καταναλωτών.

Στην Κύπρο, η Vitabiotics αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης, μέλος του ομίλου MSJ και η γκάμα της περιλαμβάνει σειρές για διάφορες ανάγκες ανάμεσα στις οποίες οι Pregnacare, Menopace, Osteocare, Perfectil, Wellman, Wellwoman και άλλες.

H Vitabiotics, στηρίζει περήφανα ως Επίσημος Υποστηρικτής την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και εύχεται στον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ κάθε επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Νέα άφιξη μεταναστών: Πού εντοπίστηκαν - Σε κινητοποίηση οι Αρχές  



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top