ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρέσει η περίπτωση Ιτζχάκι στον Λέβι

Αρέσει η περίπτωση Ιτζχάκι στον Λέβι

Τι κι αν βρισκόμαστε ακόμη Νοέμβριο καιρό, τα μεταγραφικά σενάρια και οι ενδεχόμενες κινήσεις ενίσχυσης από τις ομάδες μας ήδη άρχισαν να δίνουν να και παίρνουν.

Στο στρατόπεδο της «Κυρίας» το τελευταίο διάστημα συζητιέται έντονα το όνομα του Κολομβιανού, Ρικάρντο Λαβόρδε για την μεγάλη επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Φυσικά οι τελευταίες πληροφορίες εκτός από τον Λαβόρδε φαίνεται ότι στο τραπέζι έχει πέσει και η περίπτωση του Ισραηλινού, Μπαράκ Ιτζχάκι, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα με της Ανόρθωσης, και αναφερόμαστε στην σεζόν 2012-13, όταν ήρθε δανεικός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η περίπτωση του Ισραηλινού επιθετικού φαίνεται ότι αρέσει στον συμπατριώτη του, Ρόνι Λέβι, ο οποίος θα ήθελε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της «Κυρίας» ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή καθώς θεωρεί ότι με την ικανότητα και την ποιότητα που διαθέτει θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στην επιθετική γραμμή του Βαρωσιώτικου συλλόγου.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις, άλλωστε ο Ιτζχάκι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι όμως το γεγονός ότι δεν έχει βασικό ρόλο στην ομάδα του αυτό ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στην μετακίνηση του στην Ανόρθωση.

Φυσικά κάτι επίσημο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει, τώρα αν θα υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον κι αν αυτό καταλήξει τελικά σε «γάμο» ανάμεσα στις δύο πλευρές αυτό θα διαφανεί στην πορεία και σε μελλοντικό χρόνο.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top