ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά σε αμυντικό ο ΑΠΟΕΛ

Κοντά σε αμυντικό ο ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, οι «γαλαζοκίτρινοι» φαίνεται ότι είναι σε προχωρημένες επαφές με Λευκορώσο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην άμυνα.

Συγκεκριμένα οι Διοικούντες του ΑΠΟΕΛ είναι σε συζητήσεις και είναι πολύ κοντά στο να φέρουν στο νησί μας 26χρόνο (17/4/1991) κεντρικό αμυντικό από την Μπάτε Μπόρισοφ, ο οποίος ακούει στο όνομα Denis Polyakov.

Πρόκειται για Διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί αρκετά καλά σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής, και μπορεί να δώσει λύσεις στον Γιώργο Δώνη τόσο στο κέντρο άμυνας όσο και στα πλάγια.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι τα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα υπογράψει συμβόλαιο για 2.5χρόνια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κι αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει κίνηση για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Denis Polyakov ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Μπάτε από το 2012 και μετράει 133 συμμετοχές και 6 γκολ αγώνες στα πόδια του ενώ έχει αγωνιστεί και σε όλους τους αγώνες στους ομίλους του Europa League.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top