ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους άνοιξε την όρεξη… το τρίποντο στο «αιώνιο»!

Τους άνοιξε την όρεξη… το τρίποντο στο «αιώνιο»!

Η πρώτη νίκη του ΑΠΟΕΛ σε ντέρμπι την φετινή περίοδο και ειδικά πάνω σε ένα αντίπαλο όπως την Ομόνοια, έφερε ένα κλίμα ευφορίας και απόλυτης ικανοποίησης στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων» και μάλιστα στο κατάλληλο χρονικό σημείο.

Πριν το ματς με το «τριφύλλι» ο ΑΠΟΕΛ μετρούσε δύο ήττες σε μεγάλα παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΚ κι αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν κολλούσε και τρίτη ήττα σε ντέρμπι στο πρωτάθλημα, η μουρμούρα και η απογοήτευση του κόσμου θα ήταν εντονότατη.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στο ματς με την Ομόνοια, κατάφερε να πάρει την ουσία και το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης, και πλέον βλέπει την συνέχεια του φετινού μαραθώνιου με άλλο μάτι.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται αυτή την στιγμή να «χτίσουν» πάνω σε αυτό το τρίποντο για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και της Ευρώπης. Επόμενο ματς για το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη είναι αυτό με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 21/11 στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων του παιχνιδιού και να κοιτάξει κατάματα την Βασίλισσα της Ευρώπης.

Το παιχνίδι με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και της παρέας του έχει τεράσιο βαθμό δυσκολίας αλλά στο ποδόσφαιρο και ειδικά με τον ΑΠΟΕΛ δεν μπορείς να είσαι για τίποτα απόλυτα σίγουρος.

Σε περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού καταφέρουν να «τσιμπήσουν» ένα θετικό αποτέλεσμα (και η ισοπαλία θετικό αποτέλεσμα είναι) κόντρα στους Ισπανούς στο κατάμεστο όπως αναμένεται να είναι ΓΣΠ, θα δώσει τεράστια ώθηση στον ΑΠΟΕΛ για να αρχίσει μια δυνατή αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα αν συνυπολογίσει κανείς ότι το επόμενο ντέρμπι που ακολουθεί για τους “γαλαζοκίτρινους” είναι σε ένα μήνα (17 Δεκεμβρίου) κόντρα στην ΑΕΛ, τότε ο ΑΠΟΕΛ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να «χτίσει» ένα καλό σερί στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με Ολυμπιακό, και Ερμή (δις ) εντός και εκτός έδρας, και να θέσει τις βάσεις για να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top