Περίμεναν περισσότερους… αλλά! (video)

Περίμεναν περισσότερους… αλλά! (video)

Μετά τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις της ΑΕΛ και τα τρία σερί καλά αποτελέσματα το κλίμα στην Λεμεσιανή ομάδα άλλαξε προς το καλύτερο.

Μετά από τις τρεις σερί νίκες λοιπόν, οι άνθρωποι της ΑΕΛ περίμεναν ότι το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στην αναμέτρηση των «γαλαζοκιτρίνων» κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ο κόσμος θα έδινε πιο μαζικά το παρόν του στην Ανατολική κερκίδα.

Πάντως στον Λεμεσιανό σύλλογο ομολογουμένως με τις συγκυρίες που προαναφέραμε ίσως να περίμεναν περισσότερους…. ωστόσο κι αυτοί που βρέθηκαν στο Τσίρειο (ειδικά οι οργανωμένοι) καταφέρνουν με τα συνθήματα και τις ιαχές τους να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.