ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Respect για τη «μάνα» του λόχου! Ποιος πρώην είναι πιο κοντά…

Respect για τη «μάνα» του λόχου! Ποιος πρώην είναι πιο κοντά…

Το “χρυσό” γκολ της Ανόρθωσης στη χθεσινή επιτυχία επί του Ερμή, δεν το έβαλε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Αυτός ήταν που το μαγείρεψε. Γι αυτό και ο σκόρερ Αμπουμπακάρ Καμαρά, έδειχνε αυτόν στους πανηγυρισμούς! 

Λόγω εμπειρίας και των πλούσιων παραστάσεων -σε πολύ, πολύ ψηλό επίπεδο- ο Κροάτης άσος, εξελίσσεται στην πιο δυνατή προσωπικότητα της Κυρίας, σχεδόν σε κάθε ματς. Ειδικά σε στιγμές των αγώνων που η μπάλα καίει.

Μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε και σαν τη “μάνα” του λόχου της φετινής Ανόρθωσης. Ο σεβασμός για τον Πράνιτς, έρχεται δικαιολογημένα από όλες τις κατευθύνσεις. 

Πέρασαν 12 αγωνιστικές, η Κυρία είναι στην μικρή παρέα της κορυφής μαζί με την ΑΕΚ. Φυσικά και την κατατάσσουμε πλέον στις ομάδες που θα κυνηγήσουν τον τίτλο. Να μην ξεχνάμε ότι έρχεται κι ο Γενάρης.

Οι μετεγγραφές που ψήνονται, είναι από το πάνω ράφι (όπως λένε τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών). Υποψήφιοι είναι παίχτες… περπατημένοι στα κυπριακά γήπεδα. 

Μαθαίνουμε ότι από τους πρώην παίχτες της ομάδας που ακούστηκαν, τη δεδομένη στιγμή, τις περισσότερες πιθανότητες για να επαναπατριστεί στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” τις έχει ο Ισραηλινός Ιτζχάκι.  

Πιο δύσκολη, λόγω οικονομικού, είναι η περίπτωση Ρικάρντο Λαβόρδε, καλές είναι οι πιθανότητες να… επιστρέψει για τρίτη φορά στη Βαρωσιώτική ομάδα ο Ίσμα Γκονζάλβες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top