ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλιώς περίμεναν τα πράγματα…

Αλλιώς περίμεναν τα πράγματα…

Πριν από το ξεκίνημα της σεζόν και με τις αλλαγές που έγιναν τόσο στην τεχνική ηγεσία αλλά και στο ρόστερ της ομάδας, ομολογουμένως ο κόσμος αλλά και Πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής αλλιώς περίμεναν να εξελιχθούν τα πράγματα στο πρωτάθλημα.

Με το πέρας 12 αγωνιστικών (χρωστάει παιχνίδι η Ομόνοια) οι «πράσινοι» παρουσιάζουν τις ίδιες και τις ίδιες αδυναμίες, και τα συχνά αλλά και επαναλαμβανόμενα λάθη εντός των τεσσάρων γραμμών είναι αυτά που κοστίζουν στο «τριφύλλι» πολύτιμους βαθμούς.

Κάποιες επιλογές της τεχνικής ηγεσίας μπορεί να μην βγήκαν, όμως μέχρι τον Ιανουάριο όταν θα ανοίξει ξανά το παράθρο ενίσχυσης θα πρέπει να αναζητήσει τις λύσεις μέσα από το υπάρχων ρόστερ για να αλλάξει την εικόνα και τα δεδομένα στην ομάδα της.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει ακόμη καιρό και να προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως ήδη κάποιες σκέψεις άρχισαν να γίνονται από την Διοίκηση αλλά και από τον Πάμπο Χριστοδούλου για ενίσχυση της ομάδα έτσι ώστε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να παρουσιαστεί το “τριφύλλι” με πολύ καλύτερο πρόσωπο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top