ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα τα δώσει όλα κι όπου τον βγάλει…

Θα τα δώσει όλα κι όπου τον βγάλει…

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας θα φιλοξενηθεί σήμερα το απόγευμα από τον ΑΠΟΕΛ, με τους «μαυροπράσινους» να έχουν ως στόχο να κρατήσουν καλά στην άμυνα τους και αν τα καταφέρουν να αποσπάσουν κάποιο βαθμολογικό κέρδος.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ αναγνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει ένας αγώνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αλλά οι ποδοσφαιριστές του Τακτακαλά είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι όπου τους βγάλει.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Ολυμπιακού στην μέχρι τώρα διαδρομή της στο πρώτο μίσο του πρωταθλήματος έδειξε ότι έχει τους ποδοσφαιριστές και το σύνολο να παλεύει σε κάθε ματς κι αυτό θα πράξει και στον απογευματινό αγώνα κόντρα στο συγκρότημα του Γιώργου Δώνη.

Το συγκρότημα του Χρύση Μιχαήλ θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ έχοντας ως φάρο το παιχνίδια με τον Απόλλωνα και την Ομόνοια που κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμολογικό όφελος.Το ίδιο φιλοδοξούν και θα προσπαθήσουν να κάνουν και απέναντι σε άλλο ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Στα υπερ για τους «μαυροπράσινους» είναι ότι ο Χρύσης Μιχαήλ είναι πως στον απογευματινό αγώνα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην φυσικά του Χρυσοβαλάντη Καπαρτή και του μόνιμου απόντα Άγγελου Τσιακλή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top