ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σκέφτεται ο Ιδιάκεθ…

Το σκέφτεται ο Ιδιάκεθ…

Το παιχνίδι με την Πάφο πλησιάζει για την ΑΕΚ και όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν στο μυαλό μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αν τα καταφέρει αύριο (26/11) το απόγευμα θα παραμείνει στην κορυφή και θα μπορεί να βλέπει την αναμέτρηση με την Ομόνοια με άλλο φακό και με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί με τον Ιδιάκεθ να αφήνει εκτός τον ανέτοιμο Χέφελ αλλά και τον Μυτίδη. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Μυτίδης μένει εκτός αποστολής. Ο Ιδιάκεθ πιθανόν αυτή την περίοδο να κρίνει ότι ο Ρουσιάς είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Η απουσία του Χέφελ θα φέρει και μία αλλαγή σίγουρα στην ενδεκάδα, όμως πιθανό να μην είναι και η μοναδική.

Ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται να προφυλάξει κάποιους παίκτες αλλά τι θα αποφασίσει δεν είναι βέβαιο. Για παράδειγμα ο Μουρίγιο αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα και ίσως προφυλαχθεί, ενώ τρεις σημαντικοί παίκτες είναι στο όριο των καρτών. Αναφερόμαστε στους Τέτε, Μοϊσόφ και Λαμπάν.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάμπλο, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Καταλά και Μοϊσόφ, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν Τρουγιόλς και Αντωνιάδης, εκτός αν παραμείνει βασικός ο Μουρίγιο. Στα δυο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Τέτε (αριστερά) και ο φορμαρισμένος Ακοράν (δεξιά).

Στο κέντρο αν δεν παίξει ο Λαμπάν ίσως δούμε τον Τρουγιόλς ή τον Κάσες, ενώ τις άλλες δυο θέσεις θα πάρουν Λαρένα και Τομάς. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Τολεμές και θα έχει δίπλα του τον Τρισκόφφσκι.

Χρειάζονται τον κόσμο…
Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί αύριο (26/11) στην Αρένα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μιας και η τιμή του εισιτηρίου (10 ευρώ) σε συνδυασμό με την βολική ώρα έναρξης της αναμέτρησης (16:00) είναι στοιχεία που θα προσελκύσουν κόσμο. Οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:45 και θυμίζουμε ότι λόγω των έργων που γίνονται στην Αρένα όσοι θα βρεθούν στη Δυτική θα μπορούν να εισέλθουν στις κερκίδες μόνο από την είσοδο 1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top