«Αφεντικό» η Εϊμπάρ (Αποτελέσματα – video)

«Αφεντικό» η Εϊμπάρ (Αποτελέσματα – video)

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στην Αλαβές πήρε η Εϊμπάρ, που επικράτησε με σκορ 2-1 μέσα στο «Μεντιθορόθα». Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζορντάν στο 33ο λεπτό, ενώ το έργο τους έγινε ακόμη πιο εύκολο στο φινάλε του ημιχρόνου καθώς ο Σάντος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (45’).

Στο 69’ ο Σαρλς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στο 83’, η Αλαβές μείωσε με τον Μπουργκουΐ στις καθυστερήσεις (90+1’), όμως δεν πρόλαβε να σώσει τον βαθμό.

 

Έτσι, η Εϊμπάρ έφτασε τους 14 βαθμούς και άνοιξε στο +7 την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, η Αλαβές παρέμεινε στην τελευταία θέση, όπου ισοβαθμεί με την Λας Πάλμας στους 6.

Δείτε το video:

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24/11
Θέλτα-Λεγανές 1-0
(27′ πέν. Άσπας)

Σάββατο 25/11
Αλαβές-Έιμπαρ 1-2
(90+1′ Μπουργκουΐ – 33′ Ζορντάν, 69′ Σαρλς)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα
Μπέτις-Ζιρόνα
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή 26/11
Λα Κορούνια-Μπιλμπάο
Σοσιεδάδ-Λας Πάλμας
Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα

Δευτέρα 27/11
Εσπανιόλ-Χετάφε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE