ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Ανείπωτη εθνική τραγωδία από τη θεομηνία – Στους 15 οι νεκροί – Νέες εικόνες που κόβουν την ανάσα – VIDEO

Ελλάδα: Ανείπωτη εθνική τραγωδία από τη θεομηνία – Στους 15 οι νεκροί – Νέες εικόνες που κόβουν την ανάσα – VIDEO

Σε εθνική τραγωδία με τραγικό απολογισμό 15 νεκρούς εξελίχθηκε η θεομηνία που ξέσπασε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Μάνδρας Αττικής και Νέου Περάμου. Οι εικόνες που μεταδίδουν τα ελληνικά Μ.Μ.Ε κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα.

Εθνικό πένθος για τα θύματα της θεομηνίας στη Δυτική Αττική κήρυξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανακοίνωσε άμεσα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων. Σύμφωνα με το skai.gr: O μέχρι στιγμής, ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας είναι 15 νεκροί, (10 άντρες και πέντε γυναίκες) 17 τραυματίες (οι εννέα νοσηλεύονται ακόμα), τουλάχιστον ένας αγνοούμενος στη Νέα Πέραμο και ανυπολόγιστες καταστροφές. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τους 15 νεκρούς, μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί μόνο οι έξι. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν μάλιστα στον ΣΚΑΪ ότι αρχίζουν και φουσκώνουν εκ νέου τα ρέματα στην περιοχή, φοβούμενοι για νέα σοβαρά προβλήματα, ενώ νωρίτερα κατήγγελαν στον σταθμό μας την απουσία του κράτους, καθώς έχουν μείνει χωρίς κατάλυμα και προμήθειες, με το κενό να καλύπτουν τοπικοί και ιδιωτικοί φορείς. Η αστυνομία έχει πάντως αυξήσει τις περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή για να διαφυλάξει τις περιούσιες του κόσμου. Μία ηλικιωμένη γυναίκα είναι διασωληνωμένη, αλλά σε σταθερή κατάσταση, ενώ η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών που νοσηλεύονται δεν εμπνέει ανησυχία. Δείτε το βίντεο με τις τραγικές εικόνες από την θεομηνία: Βίντεο που ανέβασε χρήστης του διαδικτύου στο facebook:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



Στην Αρχιεπισκοπή οι δυο εν αργία Αρχιμανδρίτες της Mονής Αββακούμ – Δείτε βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή οι δυο εν αργία Αρχιμανδρίτες της Mονής Αββακούμ – Δείτε βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή μετέβησαν το πρωί της Πέμπτης 09 Μαΐου, οι δυο εν αργία αρχιμανδρίτες, της Μονής Αββακούμ, με την συνοδεία των δικηγόρων τους, με σκοπό να παραδώσουν υπόμνημα στον γραμματέα της Εκκλησιαστικής Ανακριτικής Επιτροπής, με 11 βασικούς λόγους για τους οποίους η όλη διαδικασία είναι παράτυπη και παράνομη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top