ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

"Τσιφλίκι" του Ερντογάν τα κατεχόμενα – Δίκτυο συνεργατών από Τούρκους μόνο - Στην απ’ έξω οι Τουρκοκύπριοι λόγω έλλειψις εμπιστοσύνης

"Τσιφλίκι" του Ερντογάν τα κατεχόμενα – Δίκτυο συνεργατών από Τούρκους μόνο - Στην απ’ έξω οι Τουρκοκύπριοι λόγω έλλειψις εμπιστοσύνης

Τσιφλίκι του θέλει να μετατρέψει τα κατεχόμενα ο Ερντογάν, ο οποίος εκτός από την ενεργειακή, οικονομική και πολιτική εξάρτηση του ψευδοκράτους, μετατρέπει σε οικογενειακή υπόθεση τα αναπτυξιακά έργα στο παράνομο μόρφωμα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του στον «Φιλελεύθερο», ο δημοσιογράφος Κώστας Βενιζέλος, ο Τούρκος Πρόεδρος, έστησε ένα δίκτυο συνεργατών στα κατεχόμενα, με τον γαμπρό του και υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας, Μπεράτ Αλμαϊράκ να αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεγάλα έργα που αφορούν την ενέργεια, το νερό, τον κατασκευαστικό τομέα εκτελούνται από εταιρίες με άμεσα ή έμμεσα συμφέροντα της οικογένειας του Ερντογάν σε όλη τη κατεχόμενη περιοχή της Κύπρου, με την περιοχή της Μόρφου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ακόμη, σύμφωνα με τον «Φ», τόσο η οικογένεια του Ερντογάν αλλά και φίλοι της, εμπλέκονται στον τραπεζικό τομέα του ψευδοκράτους, ενώ το δημοσίευμα αναφέρεται και στην άρνηση του ψευδοκράτους, κατόπιν οδηγιών της Άγκυρας, στον έλεγχο του από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στις τράπεζες που λειτουργούν στα κατεχόμενα. Μεταξύ άλλων, ο «Φ» αναφέρει ότι από το δίκτυο συνεργατών του Ερντογάν στα κατεχόμενα έχουν αποκλειστεί οι Τουρκοκύπριοι αφού δεν τους έχει εμπιστοσύνη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top