Στη Λευκωσία ο μεγαλύτερος ουρανοξύστης της Κύπρου – Εκδόθηκε προκαταρκτική πολεοδομική άδεια

Στη Λευκωσία ο μεγαλύτερος ουρανοξύστης της Κύπρου – Εκδόθηκε προκαταρκτική πολεοδομική άδεια

Στη Λευκωσία θα ανεγερθεί ο μεγαλύτερος ουρανοξύστης της Κύπρου για τον οποίο έχει εκδοθεί και προκαταρκτική πολεοδομική άδεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο ουρανοξύστης θα είναι ύψους 51 ορόφων και θα κατασκευαστεί σε ανοικτό χώρο στάθμευσης έναντι του κτηρίου «Σιαντεκλέρ» κοντά από την Ελληνική πρεσβεία και του ΘΟΚ. Ο ουρανοξύστης θα έχει τρεις υπόγειους χώρους στάθμευσης χωρητικότητας 380 οχημάτων. Τα προβλήματα τα οποία ανακύπτουν από την εν λόγω ανέγερση του 51οροφου ουρανοξύστη όπως προσθέτει το δημοσίευμα, έχουν να κάνουν με την κυκλοφοριακή συμφόρηση στη συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης υπάρχει και η αδυναμία της Πυροσβεστικής να ανταποκριθεί σε ένα ενδεχόμενο πυρκαγιάς σε ύψος πέραν των 30 μέτρων. Ως εκ τούτου, η λύση που έχει συζητηθεί στη Βουλή για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς είναι η εγκατάσταση συστήματος αυτόματης πυρόσβεσης αλλά και δεξαμενών νερού μεγάλης χωρητικότητας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Aνάλυση BBC: Τι θα συμβεί στη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη του Μαδούρο από τις ΗΠΑ

Aνάλυση BBC: Τι θα συμβεί στη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη του Μαδούρο από τις ΗΠΑ

Η είδηση της σύλληψης του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, μετά τα χτυπήματα των ΗΠΑ στο Καράκας σηματοδοτεί μια ιστορική καμπή στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Λατινικής Αμερικής και στην ανάλυσή του το BBC προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τι θα συμβεί στη Βενεζουέλα την επόμενη ημέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE