ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Μπάχαλο με τσακωμούς αξιωματικού και γυναίκας δεσμοφύλακα - Καταγγέλλει και απειλές καταδίκων εναντίον του

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Μπάχαλο με τσακωμούς αξιωματικού και γυναίκας δεσμοφύλακα - Καταγγέλλει και απειλές καταδίκων εναντίον του

Αξιωματικός και γυναίκα δεσμοφύλακας των κεντρικών φυλακών μετακινήθηκαν από τις θέσεις στις οποίες υπηρετούσαν, μετά από καταγγελίες που έκανε ο ένας εναντίον του άλλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πολίτης" αναφέρει ότι ο τσακωμός των δύο προσώπων ξεκίνησε με αφορμή τις βάρδιες που εκτελούσαν μαζί, με τον αξιωματικό να ισχυρίζεται ότι η δεσμοφύλακας εν ώρα υπηρεσίας ήταν στο γραφείο της με κρατούμενο. Από την άλλη, η δεσμοφύλακας κατάγγειλε τον αξιωματικό ότι την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να της πιάσει το κλειδί του γραφείου της. Στο τέλος, η διεύθυνση των φυλακών, αποφάσισε όπως μετακινήσει και τους δύο από τα πόστα τους, ενώ διατάχθηκε και πειθαρχική έρευνα για την υπόθεση. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μανώλη Καλατζή στον "Πολίτη", στην υπόθεση ενεπλάκησαν και ονόματα καταδίκων που σύμφωνα με την καταγγελία του αξιωματικού, τον απείλησαν. Ως συνέπεια των ισχυρισμών του αξιωματικού, του παρασχέθηκε αστυνομική προστασία. Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρετε ότι ο αξιωματικός προχώρησε και σε καταγγελία στο Υπ. Δικαιοσύνης, λέγοντας ότι η έρευνα που έγινε πριν μετακινηθεί, δεν ήταν αντικειμενική. Αναφορές που έγιναν από μέλη του προσωπικού των κεντρικών φυλακών στον "Πολίτη", υποστηρίζουν ότι το επεισόδιο αποδίδεται σε αντιπαράθεση μεταξύ συναδέλφων που δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις. Η υπόθεση θα εξεταστεί περαιτέρω κατά τη πειθαρχική έρευνα, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Δικαιοσύνης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top