LIFESTYLE

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Στεφανίδης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Στεφανίδης

 Ο κόσμος της μουσικής θρηνεί την απώλεια ενός ακόμα παιδιού του. Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός Αντώνης Στεφανίδης, οποίος στο τέλος της δεκαετίας του '60 είχε δημιουργήσει μαζί με τον Αντώνη Βαρδή και τον Γιώργο Μελέκη το συγκρότημα Bίκινγς!

 Μια δυσάρεστη είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου της τελευταίες ώρες, η οποία προκαλεί θλίψη.

 Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και μουσικούς έφυγε από τη ζωή. Αναφερόμαστε στον Αντώνη Στεφανίδη ο οποίος άφησε πίσω του τεράστιες επιτυχίες. Ξεκίνησε την καριέρα του στο συγκρότημα VIKINGS μέσα από το οποίο και ξεχώρισε.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πουλόπουλο, την Βίκυ Μοσχολιού, την Κωνσταντίνα, τον Τόλη Βοσκόπουλο και χάρισε στην Μαρινέλλα την μεγάλη επιτυχία, Για σένανε Μπορώ”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top