Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στη Σπάρτη

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στη Σπάρτη

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 26/11 στην εθνική οδό Σπάρτης-Γυθείου, στο ύψος της διασταύρωσης Δαφνίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα ακόμη άτομο, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE