ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν οι αριθμοί… δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια!

Όταν οι αριθμοί… δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια!

Ο Μαργκάσα με την απόδοση που βγάζει μέσα στο γήπεδο, δίκαια χαρακτηρίστηκε και χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ένας από τους  ΜvP ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» την φετινή χρονιά.

Ο Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, εάν δεν σκοράρει (δεν είναι αυτή η δουλειά του φυσικά), βοηθάει σημαντικά με άλλους τρόπους την ομάδα του για να φτάνει στην επίτευξη των στόχων της.

Ο αρχηγός της Λευκωσιάτικης ομάδας, στο ματς με την Δόξα Κατωκοπιάς κατάφερε να σηκώσει όλο το βάρος της ομάδας του στις πλάτες του, καθώς με τις δύο άριστες εκτελέσεις κόρνερ έδωσε την ευκαιρία στον Γουίλιαμ Σοάρες να κάνει σεφτέ με το «τριφύλλι» στο στήθος και να λυτρώσει το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11), η Ομόνοια έκανε γνωστά τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών της, με τον Μαργκάσα να είναι φιγουράρει φυσικά πρώτος στις ασίστ (6 στο σύνολο) και να βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο της λίστα με τους ποδοσφαιριστές  που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές (12 μαζί με τον Άλεξ  Σοάρες).

Βλέπετε καμιά φορά οι αριθμοί δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, και στην περίπτωση του αρχηγού των «πρασίνων» δικαιώνουν όλους όσους τον «βαφτίζουν» σε κάθε παιχνίδι MvP.

Σίγουρα ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του θέλουν να βλέπουν σε κάθε ματς ένα καλό Ρενάτο Μαργκάσα καθώς από τα δικά του πόδια έρχονται τεράστιες βοήθειες μέσα στο τερέν.

Στα επόμενα δύο παιχνίδια (και όχι μόνο) της Ομόνοιας με ΑΕΚ και Απόλλωνα τα πνευμόνια, η εμπειρία αλλά και η αγωνιστική κατάσταση του Μαργκάσα, είναι στοιχεία που ίσως βοηθήσουν τα μέγιστα και πολύ πιθάνον να παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους «πράσινους» για να χτυπήσουν τα ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top