ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγράφουν τέσσερις μέρες οι 30 υπάλληλοι του Τελωνείου και ακόμα να τελειώσουν – Τεράστια ποσότητα «μαϊμού» παιχνιδιών ενόψει Χριστουγέννων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγράφουν τέσσερις μέρες οι 30 υπάλληλοι του Τελωνείου και ακόμα να τελειώσουν – Τεράστια ποσότητα «μαϊμού» παιχνιδιών ενόψει Χριστουγέννων

Δεν έχουν τελειωμό τα παιχνίδια «μαϊμού» που μάζεψε το Τμήμα Τελωνείου την Παρασκευή 24/11, αφού για τέσσερις μέρες δεκάδες υπάλληλοι του Τμήματος κατέγραψαν πάνω από 20.000 τεμάχια και ακόμα συνεχίζουν.

Τεράστια ποσότητα παιδικών παιχνιδιών τα οποία πιθανόν να κυκλοφορούσαν στην αγορά ενόψει Χριστουγέννων και παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας, εντόπισε το Τμήμα Τελωνείου την Παρασκευή 24/11 σε αποθήκη στη Λευκωσία.

Αυτά ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Τελωνείου, Χρίστος Χρίστου, στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα», ενώ εξήγησε ότι λόγω του μεγάλου όγκου παιχνιδιών η καταγραφή τους αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (29/11) ή την Πέμπτη (30/11)

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 27/11, οι 30 υπάλληλοι του τμήματος κατέγραψαν περισσότερα από 20.000 τεμάχια και σύμφωνα με τον κ. Χρίστου ο τελικός αριθμός αναμένεται να είναι πολλαπλάσιος.

 Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

  Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE