BUSINESS NEWS

Μάθε γιατί όλο και περισσότεροι Κύπριοι επιλέγουν το διαδίκτυο!

Μάθε γιατί όλο και περισσότεροι Κύπριοι επιλέγουν το διαδίκτυο!

Τους τελευταίους μήνες, στην Κύπρο, έχει παρατηρηθεί ένα μοναδικό φαινόμενο…

Το Internet έχει εισβάλει ζωή μας. Κάθε μέρα, το χρησιμοποιούμε, για να κάνουμε τις αγορές μας, να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας, να ενημερωνόμαστε, να επικοινωνούμε, να διασκεδάζουμε, να βρίσκουμε πληροφορίες.

Βασικότερο πλεονέκτημα αποτελεί η ευκολία και η σημαντική εξοικονόμηση χρόνου. Για τον λόγο αυτό, από την άνοιξη του 2017, εκατοντάδες κάτοικοι της Κύπρου επιλέγουν το Internet ακόμα και για να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους.

Αυτό, φυσικά, δεν είναι η τυχαίο, αφού η Anytime από την INTERAMERICAN, έκανε την ασφάλιση αυτοκινήτου εύκολη και απλή διαδικασία.

Η καινοτομία, αλλά και η διαφορά της Anytime βρίσκεται, κυρίως, στη διαδικασία που απαιτείται, για να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας. Μια επίσκεψή μας στην Anytime και 5 λεπτά είναι αρκετά, για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ασφάλισης του αυτοκινήτου μας και να λάβουμε την ασφάλεια στο e-mail μας, στα αμέσως επόμενα λεπτά.

Το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας, καθώς και μερικά βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου, και να απαντήσουμε σε κάποιες ερωτήσεις. Αυτομάτως, το online σύστημα της Anytime μας προτείνει το ασφάλιστρό μας. Στη συνέχεια, αποδεχόμενοι την προσφορά, η ασφάλιση του αυτοκινήτου μάς ολοκληρώνεται και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο έρχεται κατευθείαν στο e-mail μας. Εναλλακτικά, μπορούμε να καλέσουμε το 80088800, για να ενημερωθούμε και να αποκτήσουμε την ασφάλεια του οχήματός μας τηλεφωνικά.

Για αυτό, όλο και περισσότεροι κάνουν την ασφάλειά τους διαδικτυακά, με την Anytime. Εσύ τι περιμένεις; Μπες στην Anytime Online και πάρε τιμή τώρα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top